06-24130709 info@detypetante.nl
Selecteer een pagina

Over mij

Wie is De Typetante?

Ik ben Jolanda, typejuf en eigenaar van De Typetante en geef typeles via de Methode van Vingervlug. Naast dat ik typejuf ben.. heb ik ook nog een ontzettend leuke baan als Consultatiebureau Assistent.  Een superleuke combinatie dus!

Waarom ben ik typeles gaan geven?

In januari 2015 startte ik met mijn eerste typelessen, meteen een groep van 13 kinderen. Dit was zoooo ontzettend leuk! Dat ik nu niet voor niks al voor het zesde jaar mijn leerlingen vol enthousiasme mag begeleiden, uitdagen en stimuleren. En ze hier dan ook iets meegeef waarvan ze hun verdere leven ook echt iets aan hebben! Kunnen blindtypen! Hoe bijzonder, leuk en handig is dat!

Jolanda - profile picture

De lesmethode

Vanaf januari 2021 heb ik mij aan mogen sluiten bij de enthousiaste en supermotiverende onderneming van Saskia Veltenaar, met haar typeprogramma Vingervlug. Een superleuke methode, waarbij je van mij op een speelse, gezellige en ongedwongen manier de vaardigheid van het typen leert!

Het programma is op een opbouwende wijze samengesteld, waarin letters, hoofdletters, maar ook cijfers en de meest voorkomende leestekens aan bod komen.

De leslocatie

Inmiddels heb ik mijn eigen ruimte in de locatie Old Skool van De Kinderkei.

Supertrots op deze kleine, knusse ruimte waar ik alle kinderen van Wolvega en omstreken kan ontvangen. Jullie zijn van harte welkom bij mij om deze superhandige vaardigheid op een speelse, gezellige en ongedwongen manier te leren!! Hoe cool is dat!