06-24130709 info@detypetante.nl
Selecteer een pagina

 

Covid-19
Covid-19

Nog een paar maandjes…… 

En dan is het zover!! Jij gaat naar de middelbare school!! Superleuk, heeeeellll erggg spannend, natuurlijk heb je daar ook heel erg veel zin in!
Een nieuwe klas, nieuwe vrienden en.. je eigen nieuwe laptop!!! Huiswerk.. en vele verslagen maken. Pffff wat duurt dat allemaal lang zeg!! Dat kan natuurlijk veel sneller!! Hoe mooi en makkelijk is het als je niet meer hoeft na te denken en te zoeken waar de letters op je toetsenbord zitten. Dat je verslagen en je huiswerk binnen No Time af hebt!!
Jij kan dit nog leren voordat je naar de middelbare school gaat!! Doen dus 🙂

Hoe dan??… We starten de lessen online, elke week op de afgesproken tijd. En zodra het mag, gaan we dan weer gezamenlijke lessen volgen in mijn eigen knusse locatie van de Kinderkei Old Skool. Één keer in de week hebben we les via Teams, hierin leg ik jullie de juiste vingerzetting uit, welke letters we leren, kan je vragen stellen en doen we natuurlijk ook af en toe een spelletje.
Elke week ontvangen jullie van mij via de mail, jullie huiswerk opdrachten.

Om te kijken of jullie goed op hebben gelet tijdens de les 😉, vraag ik jullie vader/moeder/broer/zus af en toe of ze één oefening willen filmen terwijl jij aan het typen bent en deze aan mij door willen sturen via de app. Zo kan ik goed kijken of het helemaal goed gaat, of jullie de vingers goed hebben staan, de letters met de juiste vingers aanslaat en natuurlijk niet kijkt naar je toetsenbord.

Natuurlijk houd ik jullie ook regelmatig op de hoogte van jullie eigen voortgang. Jij kan dus echt nog je typediploma halen voordat de zomervakantie begint. Ik zou dus zeggen…. Doen!!!! Schrijf je hier in en ik zie je gauw!!